Darmowa wysyłka przy zamówieniach powyżej 1486,50 zł. Dostępna jest również usługa Fast DHL Express.

Opinie klientów

Jeśli wahasz się przed wyborem produktu w 68travel, przeczytaj, co nasi klienci mówią o nas w recenzjach i jakie były ich doświadczenia związane z zakupami u nas. Korzystamy z niezależnej platformy, na której wszystkie recenzje pochodzą od prawdziwych klientów, którzy dokonali zakupu w 68travel.

Recenzje produktów

Możesz przeglądać zweryfikowane opinie klientów na temat poszczególnych produktów. Wielu klientów dołącza również zdjęcie tego, jak upiększyli swoje wnętrze. Wystarczy przejść do strony produktu i sprawdzić sekcję recenzji.

Dlaczego warto kupować w 68travel?

  • kupujesz od oryginalnego producenta dekoracji ściennych
  • bezpieczny zakup dzięki zweryfikowanym opiniom
  • tysiące zadowolonych klientów
  • 100% unikalne produkty zaprojektowane i wyprodukowane przez nas
  • łatwe wymiany i zwroty
  • lokalna produkcja, mniej plastiku i produkcja przyjazna dla środowiska
  • szybkie wsparcie premium

Najnowsze opinie o 68travel

5 5 gwiazdy
88%
2106
4 4 gwiazdy
9%
226
3 3 gwiazdy
2%
46
2 2 gwiazdy
1%
13
1 1 gwiazda
1%
13
4,86/5
Na podstawie 2404 recenzji
Najnowsze 55 recenzje z tekstem lub zdjęciami są wyświetlane Z obrazem (0) Z tekstem (55) Wszystkie recenzje tekstowe i graficzne (55)
sara ES zweryfikowany właściciel
5/21/2024
Todo ha sido perfecto, el envío muy rápido, la entrega bien y debido a un error he tenido que utilizar el servicio de atención al cliente y estoy muy contenta ya que se han esforzado en subsanar el error muy rápidamente.
Alexander zweryfikowany właściciel
5/20/2024
Got what I ordered and got it on time. That's all I wanted.
Uwe Dammaß Halberstadt, DE zweryfikowany właściciel
5/19/2024
Wsre gut verpackt. Schnelle Lieferung.
Aubert Camille Perpignan, FR zweryfikowany właściciel
5/17/2024
Service après-vente exceptionnel et site de confiance ! J'ai récemment passé commande sur le site 68Travel pour un globe terrestre Nova. Malheureusement, le colis a été endommagé dans un incendie survenu dans les locaux de la poste. Cependant, l'équipe de 68Travel a fait preuve d'une réactivité et d'une compréhension exemplaires. En un rien de temps, ils m'ont renvoyé un nouveau colis et ont même ajouté un jeu de mémory en cadeau pour compenser les désagréments. Ce geste attentionné témoigne de leur engagement envers la satisfaction de leurs clients. Le globe terrestre est magnifique, exactement comme je l'avais imaginé. Le service après-vente de 68Travel est vraiment au top, et je recommande ce site à tous ceux qui cherchent des produits de qualité et un service client irréprochable. Merci encore à l'équipe de 68Travel !
Ana ES zweryfikowany właściciel
5/16/2024
Tanto la compra como el envío han sido procesos rápidos y sencillos.
PICARD TRANGE, FR zweryfikowany właściciel
5/14/2024
Très bel objet. Livraison rapide et bien emballé. Et bon contact avec le service client. Je recommande !
TURKMENIAN FR zweryfikowany właściciel
5/13/2024
Szybka, dokładna i zgodna z przepisami dostawa. Wybór produktów i korzystne ceny.
Przetłumaczone automatycznie
Livraison rapide, soignée et conforme. Du choix dans les produits et des prix bien positionnés.
Erich Wagner Günseldorf, AT zweryfikowany właściciel
5/12/2024
Wszystko na wierzchu
Przetłumaczone automatycznie
Alles Top
Petra Wlotzka Warenshof, DE zweryfikowany właściciel
5/12/2024
Super szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowane. Jakość jest bardzo dobra. Mogę go polecić innym. Na pewno kupię ponownie.
Przetłumaczone automatycznie
Super schnelle Lieferung und sehr gut verpackt. Die Qualität ist sehr gut. Kann ich weiterempfehlen. Kaufe bestimmt wieder ein.
Landenne Arnaud Liège, BE zweryfikowany właściciel
5/12/2024
Jakość mapy jest niesamowita. Nie ma na co narzekać, no może poza stworzeniem szablonu do umieszczania wysp. Polecam x10000
Przetłumaczone automatycznie
Carte d'une qualité incroyable.. Rien à redire si ce n'est peut être la création d'un gabarit pour placer les îles. Je recommande x10000
Claire CHAPTAL Montigny Le Bretonneux, FR zweryfikowany właściciel
5/6/2024
Bardzo szybka obsługa posprzedażowa: złącze LED zostało uszkodzone, a część została bardzo szybko zwrócona. Jedynym minusem jest to, że przewoźnik, którego wybraliśmy, ma proces dostawy, który wymaga przeglądu (odbiór w deszczu, paczki wysyłane do ogrodu, mimo że byliśmy tam za każdym razem).
Przetłumaczone automatycznie
SAV très réactif : un connecteur LED était endommagé et la pièce a été renvoyée très rapidement. Seul bémol, le transporteur chosi qui a un process de livraison à revoir (dépôt sous la pluie, envoi de colis dans le jardin alors que nous étions les deux fois présents).
Andre B. Eisenach, DE zweryfikowany właściciel
4/24/2024
Wszystko poszło absolutnie idealnie! Zamówiłem 4,5-calowy globus MOVA Venus w dniu 20.04.2024 r. i otrzymałem go przez GLS w dniu 24.04.2024 r.! Mały globus był bezpiecznie zapakowany w oryginalne opakowanie z mocnej pianki, a także w pasujące kartonowe pudełko. Przesyłkę można było śledzić w dowolnym momencie, ... świetnie! Obsługa klienta jest również bardzo godna pochwały, ponieważ na moje zapytania e-mailowe odpowiadano bardzo szybko, ... jeszcze raz dziękuję Miro i pozdrawiam! Opierając się na tym bardzo pozytywnym doświadczeniu, zdecydowanie nie było to moje ostatnie zamówienie, więc byłbym bardzo szczęśliwy, mogąc zamówić ponownie w dowolnym momencie!
Przetłumaczone automatycznie
Alles absolut perfekt gelaufen! Habe am 20.04.2024 einen 4,5in MOVA Venus Globus bestellt und bereits am 24.04.2024 per GLS erhalten! Der kleine Globus war in seiner Originalverpackung in festem Schaumstoff sicher verpackt und zudem noch in einem passenden Karton. Das Paket war jederzeit nachverfolgbar, ... toll! Der Kundendienst ist ebenfalls sehr lobenswert, denn meine Mail-Anfragen wurden überaus schnell beantwortet, ... hier dazu nochmal herzlichen Dank an Miro und beste Grüße! Auf Grund dieser sehr positiven Erfahrung, war das bestimmt nicht meine letzte Bestellung, also jederzeit sehr gerne wieder!
Anonimo zweryfikowany właściciel
4/20/2024
Doskonały
Przetłumaczone automatycznie
Ottimo
Anónimo PT zweryfikowany właściciel
4/19/2024
Doskonała jakość! Uwielbiam to
Przetłumaczone automatycznie
Exelente qualidade!! Adorei
Sigrid Gast Herzogenaurach, DE zweryfikowany właściciel
4/19/2024
Jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia i zamówiłbym u Ciebie ponownie
Przetłumaczone automatycznie
Bin mit meiner bestellung sehr zufrieden u würde bei Ihnen wieder bestellen
Marek DE zweryfikowany właściciel
4/13/2024
Wysyłka była szybka, a produkt zgodny z opisem. Niestety nie pasował. Zwrot nie był zbyt pomocny, przychylny ani wygodny. Z "łatwego zwrotu" lub "Staramy się, abyś był zadowolony bez względu na to, co się stanie. My też jesteśmy ludźmi i czasami popełniamy błędy. Albo możesz zmienić zdanie." ani śladu.
Przetłumaczone automatycznie
Die Versendung ging schnell und das Produkt war wie beschrieben. Leider passte es nicht. Die Retoure empfand ich zunächst wenig unterstützend und komfortabel. Dies lag wohl auch an der Kommunikation auf Englisch. Mein Anliegen wurde jedoch ernst genommen und ich hatte den Eindruck, den Betreibern ist die Kundenzufriedenheit wirklich wichtig. Mit meiner Kritik wurde konstruktiv umgegangen und als Möglichkeit der Optimierung gesehen. Wenn es mal Probleme gibt, zeigt sich oftmals die wahre Mentalität eines Unternehmens. Dies hätte eigentlich 5 Sterne verdient. Vier gibt es, weil zu Problemen , wie auch zu Lösungen, die sich ergeben, immer zwei Parteien ihren Anteil haben.
Jose Maria Gomez Rubio Rivas-Vaciamadrid, ES zweryfikowany właściciel
4/12/2024
Wszystko jest w porządku ... dzięki ...
Przetłumaczone automatycznie
All is Ok ... thanks ...
Nik Neuwied, DE zweryfikowany właściciel
4/11/2024
Bardzo szybka wysyłka, najwyższa cena. z przyjemnością ponownie.
Przetłumaczone automatycznie
Sehr schneller Versand, Top preis. gerne wieder.
Landegren Thierry FR zweryfikowany właściciel
4/8/2024
Doskonale zgodny produkt Dobrze zapakowany
Przetłumaczone automatycznie
Produit parfaitement conforme Bien emballé
Daniel Zurich, CH zweryfikowany właściciel
4/8/2024
Strona internetowa jest łatwa w użyciu, obsługa klienta była bardzo pomocna, a dostawa trwała trochę długo, ale paczka nie została uszkodzona. Bardzo dziękuję za prezent!
Przetłumaczone automatycznie
Die Website ist einfach zu bedienen, der Kundensupport war sehr hilfsbereit und die Lieferung dauerte etwas lang, aber das Paket war nicht beschädigt. Vielen Dank für das Geschenk!
Anonyme MARSEILLE, FR zweryfikowany właściciel
4/5/2024
Szybka dostawa, paczka była bardzo dobrze zabezpieczona!
Przetłumaczone automatycznie
Livraison rapide, le colis était très bien protégé !
CLERGEON FR zweryfikowany właściciel
4/5/2024
Ujarzmiający, zniewalający, olśniewający, czarujący, urzekający, hipnotyzujący, fascynujący, magiczny, magnetyczny, porywający, ekscytujący.
Przetłumaczone automatycznie
Subjuguant captivant, éblouissant, enchanteur, ensorcelant, envoûtant, fascinant, magique, magnétique, palpitant, passionnant.
SHOEWEAR, S.L. ELCHE, ES zweryfikowany właściciel
4/5/2024
Sprawdźcie moje zamówienie, nie otrzymałem flag
Przetłumaczone automatycznie
Por favor, comprobar mi pedido, no he recibido las banderas
Hariharsudan Sivaramakrishnan Radhakrishnan Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee), BE zweryfikowany właściciel
4/5/2024
Dostawa była na czas, ale opakowanie było lekko uszkodzone, a nawet częściowo otwarte, ale bez wpływu na wnętrze. Głównym problemem jest brak szablonów narożnych do wyrównania mapy na ścianie, co doprowadziło do sporych kłopotów z ustawieniem i wyrównaniem mapy na ścianie, ponieważ musiałem zrobić własny szablon.
Przetłumaczone automatycznie
Delivery was on time, but packaging was slightly damaged and even partially open, but no impact inside. Main issue is the corner templates for aligning the map on the wall was missing and it led to quite some trouble to position and align the map on the wall, because I had to make my own template.
Rudolf Sokolov, CZ zweryfikowany właściciel
4/3/2024
Szybkość i niezawodność.
Przetłumaczone automatycznie
Rychlost a spolehlivost.
Anonimo zweryfikowany właściciel
4/2/2024
Doskonały zakup, dotarł szybko.
Przetłumaczone automatycznie
Ottimo acquisto, arrivato velocemente.
Anonyme zweryfikowany właściciel
3/31/2024
Doskonała obsługa, bardzo szybka dostawa. Super!
Przetłumaczone automatycznie
Accurate description of item, fast shipping. Great!
Anne Decosterd Lausanne, CH zweryfikowany właściciel
3/31/2024
Pudełko dotarło podzielone na dole i niektóre części wypadły
Przetłumaczone automatycznie
Le carton est arrivé fendu en bas et certaines pièces sont tombées
Franz S. Lanzendorf, AT zweryfikowany właściciel
3/25/2024
Dostawa była na czas pomimo opóźnienia w dostawie. Bardzo miła obsługa. Z pewnością kupię ponownie od 68travel.
Przetłumaczone automatycznie
Lieferung war trotz Lieferverzug rechtzeitig da. Service sehr freundlich. Ich werde sicher wieder bei 68travel einkaufen.
Günter Schneider Dr. Berlin, DE zweryfikowany właściciel
3/25/2024
wszystko idealne
Przetłumaczone automatycznie
alles perfekt
Petra G. CZ zweryfikowany właściciel
3/24/2024
Szybkie i niezawodne działanie
Przetłumaczone automatycznie
Rychlé a spolehlivé jednání
Marie Lacková Praha, CZ zweryfikowany właściciel
3/23/2024
Dziękuję za profesjonalizm i szybkość nie tylko w dostawie towaru, ale również w jego zwrocie. Z przyjemnością polecę Wasz sklep internetowy i na pewno do niego wrócę, najlepiej gdy będzie oferował towar, który planuję kupić. Życzę miłego dnia i pozdrawiam! Marie Lacková
Przetłumaczone automatycznie
Děkuji za profesionalitu a rychlost při realizaci nejen při dodání zboží, ale i při vrácení zboží. Budu doporučovat Váš e-shop moc ráda a určitě se na něj vrátím, přednostně, když bude nabízet zboží, které mám v plánu koupit. Hezký den, a ať se moc daří přeji! Marie Lacková
Pouché zweryfikowany właściciel
3/23/2024
Szybkie, wydajne pakowanie i najlepsza wysyłka
Przetłumaczone automatycznie
Rapidité et efficacité emballage et envoi au top
Dominici D. Le Rouret, FR zweryfikowany właściciel
3/22/2024
Szybka dostawa, doskonałe opakowanie chroniące wszystkie drewniane części.
Przetłumaczone automatycznie
Livraison rapide, emballage parfait pour protéger toutes les pièces de bois.
Sonja Mörel, CH zweryfikowany właściciel
3/20/2024
Przyjechałem dzisiaj. Cieszę się wirującą ziemią. Wielkie dzięki 🙏
Przetłumaczone automatycznie
Ist heute angekommen. Haben Freude an der drehenden Erde. Herzlichen Dank 🙏
OGEREAU XAVIER LA POSSONNIERE, FR zweryfikowany właściciel
3/20/2024
Karta zamówiona w wersji L + nazwy oceanów Otrzymana z nazwami oceanów, które są bardzo kruche i łamią się ze strachu (szczególnie litery N,L,E). Złożyłem skargę do obsługi klienta, która skorzystała z innego zamówienia małych wysp, gdzie zapłaciłem za przesyłkę, aby odesłać mi oceany, które były mniejsze niż te na mojej ścianie. W rezultacie pierwsze dostarczone nie były odpowiedniego rozmiaru i mam szczęście, że wysłali mi inne, których nie mogę postawić zamiast tego, ponieważ są mniejsze niż te na ścianie....
Przetłumaczone automatycznie
Carte commandée en version L + noms océans Reçue avec noms d océans qui sont hyper fragiles et cassent de peur ( surtout les lettres N,L,E). Réclamation auprès du service client qui profitent d une autre commande de petites îles ou je paye les frais d envoi pour me renvoyer les océans qui sont plus petits que ceux mis sur mon mur. Résultat les premiers livrés n'étaient pas à la bonne taille et je dois m'estimer heureux qu on m en ai renvoyé d'autres que je ne peux poser à la place car plus petits que les traces sur le mur....
Eva Stryckova Bratislava, SK zweryfikowany właściciel
3/19/2024
W porządku.
Przetłumaczone automatycznie
Vsetko ok.
Corina DE zweryfikowany właściciel
3/19/2024
Bardzo szybka dostawa.
Przetłumaczone automatycznie
Sehr schnelle Lieferung.
Thierry Guerne Cressier, CH zweryfikowany właściciel
3/18/2024
Ogólnie bardzo dobry. Pudełko dotarło całkowicie otwarte i trochę podarte. Na szczęście wszystko było w porządku. Przykleiłem kraje na białej tablicy. Niestety panel był trochę za duży. Podaj więcej szczegółów na swojej stronie.
Przetłumaczone automatycznie
Dans l'ensemble très bien. Le carton est arrivé complétement ouvert et un peu déchiré. Heureusement tout était en ordre. J'ai collé les pays sur un panneau blanc. Malheureusement, j'ai pris le panneau un peu trop grand. Donner plus de détail sur votre site.
Janina DE zweryfikowany właściciel
3/18/2024
Po kilku e-mailach, które były bardzo niezrozumiałe, ponieważ komunikowali się za pomocą tłumacza Google, a problem nie mógł zostać rozwiązany, karta została odesłana.
Przetłumaczone automatycznie
Nach mehreren E-Mails die sehr unverständlich waren da über Google Übersetzer kommuniziert wurde und Problem konnte nicht gelöst werden, Karte wieder zurück geschickt.
Elisa Cica Panzano in Chianti, IT zweryfikowany właściciel
3/18/2024
Bardzo schludne opakowanie, szybka wysyłka!
Przetłumaczone automatycznie
Imballaggio molto curato, spedizione veloce!
Ivana CZ zweryfikowany właściciel
3/18/2024
Witaj, bardzo dziękuję za tę ofertę. Szukałem plecaka przez długi czas i wszędzie był wyprzedany, dopóki nie natknąłem się na ostatnią sztukę w tym sklepie internetowym. Dostawa była szybka i bezproblemowa, a towary również zgodne z oczekiwaniami. Byłem całkowicie zadowolony.
Przetłumaczone automatycznie
Dobrý den, moc děkuji za tento obchod. Batoh jsem sháněla dlouhou dobu a všude byl vyprodaný až v tomto e-shopu jsem narazila na poslední kus. Dodání bylo rychlé a bezproblémové a zboží bylo také dle očekávání. Byla jsem naprosto spokojená.
Spruchova Tamara Velké Hoštice, CZ zweryfikowany właściciel
3/18/2024
Doskonała komunikacja, wspaniały produkt.
Przetłumaczone automatycznie
Výborná komunikace, nádherný produkt.
Tamara Spruchová Velké Hoštice, CZ zweryfikowany właściciel
3/18/2024
Doskonała komunikacja, wspaniały produkt - piękne wykonanie, szczegóły są niesamowite! Dziękuję!
Przetłumaczone automatycznie
Výborná komunikace, nádherný produkt - krásné zpracování, detaily jsou úžasné! Děkuji!
FRANCOISE ANGELLOZ BELLEGARDE SUR VALSERINE, FR zweryfikowany właściciel
3/17/2024
Jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta i dostawy. Terminy zostały dotrzymane.
Przetłumaczone automatycznie
Je suis très satisfaite du service clientèle et de la livraison. Les délais ont bien été respectés.
PIOTROWSKI Patrick HARNES, FR zweryfikowany właściciel
3/17/2024
Najlepsza obsługa klienta. Doskonała reakcja po problemie z moim zamówieniem, który został potraktowany bardzo poważnie przez obsługę klienta od pierwszego dnia.
Przetłumaczone automatycznie
Service clientèle au top. Superbe réactivité suite à un problème de commande venant de ma part mais pris en compte très au sérieux dès le premier jour par le service clientèle.
Anonyme FR zweryfikowany właściciel
3/17/2024
Strona internetowa jest bardzo szczegółowa. Dostawca zostawił paczkę na zewnątrz, nawet nie przychodząc nas ostrzec, mimo że byliśmy na miejscu. Pudełko było rozdarte, ale produkt nie został uszkodzony.
Przetłumaczone automatycznie
Le site web est très bien détaillé. Le livreur nous a laissé le paquet à l'extérieur, sans même venir nous avertir alors que nous étions présent. Le carton était déchiré mais le produit n'a pas était endommagé.
Verena Bösiger Arch, CH zweryfikowany właściciel
3/16/2024
Obsługa klienta jest doskonała. Niezwykle dobra komunikacja! Przyjazna komunikacja mailowa! Dostawa była bezbłędna! Wielkie dzięki!!!
Przetłumaczone automatycznie
Der Kundendienst funktioniert hervorragend. Äusserst gute Kommunikation! Freundlicher Email Verkehr! Lieferung war einwandfrei! Besten Dank!!!
Florysiak Freddy Carvin, FR zweryfikowany właściciel
3/16/2024
Bardzo zadowolony z zakupu, bardzo ładny rendering, bardzo ładne wykończenie, naprawdę polecam rodzinie i znajomym
Przetłumaczone automatycznie
Très satisfait de notre achat, très jolie rendue très belle finition je recommande vraiment ça a un succès fou auprès de nôtre famille et amis
Anonym DE zweryfikowany właściciel
3/16/2024
Szybka i bezpieczna dostawa
Przetłumaczone automatycznie
Schnelle und sichere Lieferung
Anonyme FR zweryfikowany właściciel
3/15/2024
Nie wahaj się skontaktować z obsługą klienta, jeśli masz jakiekolwiek pytania. Są bardzo responsywni i gotowi do wysłuchania.
Przetłumaczone automatycznie
N'hésitez pas à contacter le service client en cas de question. Ils sont très réactifs et à l'écoute.
Petra P. CZ zweryfikowany właściciel
3/15/2024
Strona internetowa jest przejrzysta, obsługa i dostawa są absolutnie w porządku.
Przetłumaczone automatycznie
Web přehledný, servis i doručení naprosto v pořádku.
Kateřina J. Zlín, CZ zweryfikowany właściciel
3/15/2024
Strona internetowa jest przejrzysta, a informacje kompletne, więc nie było potrzeby zadawania pytań.
Przetłumaczone automatycznie
Webové stránky jsou přehledné a informace kompletní, takže se nebylo potřeba doptávat.
Anonym DE zweryfikowany właściciel
3/15/2024
Wszystko jest w porządku
Przetłumaczone automatycznie
Alles bestens
Hans S. Benningen am Neckar, DE zweryfikowany właściciel
3/15/2024
... wszystko poszło dobrze ... dobra komunikacja, gdy nie jest natychmiast dostępna ...
Przetłumaczone automatycznie
... hat alles gut geklappt ... gute Kommunikation, als nicht sofort lieferbar ...
Niezawodne wsparcie

Szybkie wsparcie, serwis gwarancyjny i łatwe zwroty. Dożywotnia gwarancja na nasze produkty drewniane.

4.8/5 średnia ocena

Ponad 6000 recenzji od klientów z całego świata. 98% klientów nas poleca.

Spersonalizowane zamówienia

68travel jest oryginalnym producentem, co oznacza, że możemy szybko tworzyć spersonalizowane zamówienia.

Żyjemy dla przygody

W 68travel uwielbiamy podróżować i odkrywać. Staramy się używać naturalnych materiałów pochodzących z recyklingu i ograniczać zużycie plastiku. 68travel dookoła świata »

Wyszukaj

COOKIES

68travel prosi o wyrażenie zgody na wykorzystywanie danych do celów spersonalizowanej reklamy i treści, pomiaru reklam i treści, statystyk grup fokusowych i rozwoju produktów, a także przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji na urządzeniu.

Ustawienia można dostosować, klikając każdy element. Więcej informacji na temat RODO można znaleźć na tej stronie.

Użytkownik może zmienić sposób wykorzystywania jego danych osobowych. Dostawcy wymagają zgody użytkownika na następujące działania: